Γούντι Άλεν: Χάρη στον Τραμπ έχουμε την καλύτερη σάτιρα

Γούντι Άλεν: Χάρη στον Τραμπ έχουμε την καλύτερη σάτιρα

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι ‘Αλεν δήλωσε ότι χάρη στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έχουμε στις ΗΠΑ το καλύτερο σατιρικό χιούμορ εδώ και χρόνια.

“Υπάρχουν τόσες επικρίσεις και τόσες διαμαρτυρίες (για την κυβέρνηση Τραμπ) που αυτό παράγει το καλύτερο και πιο δημιουργικό χιούμορ εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ”, δήλωσε ο Γούντι ‘Αλεν σε συνέντευξη Τύπου στο Σαν Σεμπαστιάν της βόρειας Ισπανίας όπου θα γυρίσει τη νέα του ταινία.

“Μερικές φορές, η ένταση, η νευρικότητα και τα δύσκολα γεγονότα προκαλούν γέλιο (στον κόσμο) πιο εύκολα”, πρόσθεσε ο 83χρονος Νεοϋορκέζος που έχει στο ενεργητικό του 50 και πλέον ταινίες. “Η κωμωδία λειτουργεί ουσιαστικά παντού και σε κάθε περίπτωση, προκαλώντας είτε ένα γέλιο δυνατό, ξεκαρδιστικό είτε ένα γέλιο νευρικό” (πνιχτό), είπε ο Γούντι ‘Αλεν.

Ο σκηνοθέτης του “Μανχάταν” και του “Match Point” άρχισε χθες, Τετάρτη, τα γυρίσματα μιας ρομαντικής κομεντί με τους Κριστόφ Βαλτς, Τζίνα Γκέρσον, Γουόλι Σον, ‘Ελενα Ανάγια, Σέρτζι Λόπες, και με φόντο το κινηματογραφικό φεστιβάλ της βασκικής πόλης.

Το όνομά του επισκιάστηκε τα τελευταία χρόνια από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που διατύπωσε σε βάρος του η θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου και ανάγονται στο 1992 όταν η Ντίλαν ήταν επτά χρονών. Ο κινηματογραφιστής αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες αυτές. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter