Grace Mykonos: Εξερευνήστε το νησί των ανέμων με καγιάκ!

Grace Mykonos: Εξερευνήστε το νησί των ανέμων με καγιάκ!

Το Grace Mykonos δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του, προσφέροντας, εκτός από τη μαγευτική τοποθεσία και τις παροχές του συγκροτήματος, μοναδικές εμπειρίες σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν την παραμονή τους στο νησί των ανέμων με όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις.

Μια πρωτότυπη και διαφορετική από τα συνηθισμένα εμπειρία για τον επισκέπτη είναι χωρίς αμφιβολία και η εξερεύνηση της Μυκόνου με καγιάκ!

Η μοναδική αυτή εμπειρία φέρνει τον επισκέπτη πιο κοντά την διαφορετική, άγνωστη και αυθεντική Μύκονο, με τις δαντελλωτές αμμουδερές παραλίες της και τα κρυστάλλινα νερά της.

Τα βράχια του νησιού, οι σπηλιές του και η θαλάσσια ζωή ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη απογειώνοντας την εμπειρία του στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου και δίνοντάς του μια άλλη αίσθηση καθώς και μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Τα ειδικά καγιάκ για τη θάλασσα είναι το ιδανικό μέσο για την εξερεύνηση του νησιού έξω από τα καθιερωμένα και το προσωπικό του Grace Mykonos είναι στη διάθεση του επισκέπτη για να του παρέχει όλα τα απαραίτητα γι΄αυτήν την πεντάωρη εξόρμηση στις φυσικές ομορφιές της Μυκόνου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.gracehotels.com/mykonos/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter