Grace Mykonos: Εξορμήσεις στη Μύκονο και στιγμές χαλάρωσης

Grace Mykonos: Εξορμήσεις στη Μύκονο και στιγμές χαλάρωσης

Όταν κάποιος πάει για διακοπές στη Μύκονο σίγουρα δεν επιθυμεί τις συνηθισμένες καθιερωμένες διακοπές αλλά κάτι παραπάνω.

Αυτό το «κάτι παραπάνω» προσφέρει από την πλευρά του το Grace Mykonos, δίνοντας σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς διακοπών, το ξενοδοχείο που του αρμόζει.

Εσείς απλά πρέπει να έχετε τη διάθεση για να εξερευνήσετε την «αρχόντισσα των Κυκλάδων» κι όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω στο Grace Mykonos, με το προσωπικό του να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να οργανώσει τις εξορμήσεις σας και να βελτιώσει την παραμονή σας.

Μεταξύ των facilities που προσφέρει το Grace Mykonos στο πακέτο Bespoke by Grace περιλαμβάνονται:

· Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο/λιμάνι κατόπιν αιτήματος (ιδιωτική μεταφορά με ταξί)

· Υπηρεσία Porter

· 24ωρη ρεσεψιόν

· Babysitting κατόπιν αιτήματος. Διατίθενται οθόνες για μωρά, παιδικές καρέκλες και βρεφικές κούνιες

· Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων

· Υπηρεσία θαλάσσιων ταξί

· Θαλάσσια σπορ

· Εκδρομές και αξιοθέατα

· Πεζοπορία

· Ιππασία

· Δείπνο

· Μαθήματα μαγειρικής

· Εκδρομές με σκάφος σε κοντινά νησιά

· Ταχύπλοο, ιδιωτικές ημερήσιες κρουαζιέρες

· Πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα, κατόπιν αιτήματος

Όπως συνηθίζεται σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Grace, το προσωπικό προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η διαμονή σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη με μια σειρά ανέσεων για την ευκολία σας. Μια μικρή αλλά προσεκτικά εφοδιασμένη βιβλιοθήκη με εφημερίδες και περιοδικά, δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο και μηχανές Nespresso, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και βάση σύνδεσης για iPod σε όλα τα δωμάτια είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα έχετε στη διάθεσή σας.

Σε βολική τοποθεσία εντός του χώρου υποδοχής βρίσκεται το «Business Corner», εξοπλισμένο με δύο φορητούς υπολογιστές με πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

Και για όσους θέλουν να έχουν μία πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία, μπορούν να θαυμάσουν μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή σύγχρονης ελληνικής τέχνης, στη μικρή γκαλερί τέχνης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη φημισμένη γκαλερί Skoufa της Αθήνας. Πίνακες και γλυπτά είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να δείτε τα έργα μερικών από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες.

Για περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου gracehotels.com 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter