Grace Mykonos: Για απαιτητικούς ουρανίσκους με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου

Grace Mykonos: Για απαιτητικούς ουρανίσκους με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου

Τι καλύτερο από ένα απολαυστικό γεύμα με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου; Ο ιδανικός συνδυασμός βρίσκεται στο Grace Mykonos Restaurant που υπόσχεται να τέρψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους δίπλα σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Συνδυάζοντας την αυθεντική φιλοξενία και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, το Grace Restaurant εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των επισκεπτών. Αναγνωρίζοντας τη νυχτερινή γοητεία της Μυκόνου, το πρωινό à la carte προσφέρεται από τις 8πμ έως τις 11πμ, είτε στο φιλόξενο εστιατόριο που βλέπει στην πισίνα, στο Αιγαίο Πέλαγος είτε στην άνεση και την ιδιωτικότητα του δωματίου ή της σουίτας σας. 

Οι επιλογές από τα δελεαστικά μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αντικατοπτρίζουν τις φρέσκες και ζωντανές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας. 

Ιδιωτικό Γεύμα

Αν επιθυμείτε μια ξεχωριστή νύχτα ήρθε η ώρα να αφήστε την τραπεζαρία. Ο Φάρος Αρμενιστής σας περιμένει για να απολαύσετε μία ιδιωτική γαστρονομική εμπειρία, ή σε επιλεγμένα δωμάτια και σουίτες που αναδύουν, χωρίς αμφιβολία, έντονο ρομαντισμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter