Grace Mykonos: Κάντε τον γάμο σας στο νησί των ανέμων

Grace Mykonos: Κάντε τον γάμο σας στο νησί των ανέμων

Το μαγευτικό Grace Mykonos βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και αποτελεί τον No1 προορισμό διαμονής στο νησί των ανέμων. 

Με Spa και πισίνα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος κάνει τη λέξη χαλάρωση να παίρνει σάρκα και οστά. Τα υπέροχα δωμάτιά του, με θέα την πόλη της Μυκόνου ή το απέραντο γαλάζιο, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. 

Το  Grace Mykonos, πέρα από διακοπές, προσφέρεται για ρομαντικές αποδράσεις, δεξιώσεις αλλά και για τον γάμο των ονείρων σας.

Είτε φαντάζεστε τον γάμο σας σαν μια ρομαντική απόδραση για δύο, με φόντο ένα εξωτικό σκηνικό, είτε σαν ένα κοσμοπολίτικο γεγονός με μία αξέχαστη γαμήλια δεξίωση, ο γάμος σας στο ξενοδοχείο Grace θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το Grace Mykonos, θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία των Κυκλάδων, το οποίο από μόνο του αρκεί για να το κάνει ιδανική επιλογή για ένα τόσο σπουδαίο γεγονός όπως ο γάμος. 

Η ποιότητα των παροχών του ξενοδοχείου είναι τέτοια, που δεν χωράει αμφιβολία πως όλοι οι καλεσμένοι θα μείνουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με την εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, αλλά και τα φοβερά κοκτέιλς. 

Εκτός όμως από τη δυνατότητα διεξαγωγής της γαμήλιας δεξίωσης, το ξενοδοχείο διαθέτει μία σουίτα νεόνυμφων που θα ζήλευαν ακόμα και βασιλείς. 

Η ρομαντική αυτή σουίτα βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να είναι απομονωμένη από τους υπόλοιπους ενοίκους και έχει θέα προς τη Δήλο και τον Άγιο Στέφανο. 

Ανάμεσα στις ανέσεις της, είναι και αυτή της πισίνας, με ελεγχόμενη θερμοκρασία.

Η κοσμοπολίτικη Χώρα της Μυκόνου, απέχει λιγότερο από 2 χιλιόμετρα. 

Το Grace Mykonos ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Απριλίου και παραμένει ανοικτό, μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου gracehotels.com 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter