Grace Mykonos: Όρκοι αιώνιας αγάπης με φόντο το απέραντο γαλάζιο στο στολίδι του Αιγαίου

Grace Mykonos: Όρκοι αιώνιας αγάπης με φόντο το απέραντο γαλάζιο στο στολίδι του Αιγαίου

Grace Mykonos, ο απόλυτος χώρος για μια στιγμή που δεν θα θέλετε να ξεχάσετε ποτέ. 

Πρόκειται για ένα μέρος που αποτελεί το ιδανικότερο σημείο της Μυκόνου, ώστε να κάνετε γαμήλιο πάρτι ή δεξίωση, κρατώντας για πάντα μία υπέροχη ανάμνηση.

Το απέραντο γαλάζιο υφαίνει ένα υπέροχο σκηνικό για το προσωπικό σας παραμύθι, το οποίο συνδυάζεται με υπηρεσίες εξαιρετικής αισθητικής για τους νεόνυμφους και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Κάθε λεπτομέρεια μετράει στο Grace Mykonos, γι’ αυτό και η ποιοτική μεσογειακή κουζίνα από τον Chef του ξενοδοχείου συνοδεύεται από εξαιρετικές επιλογές στο κρασί, το ποτό και φυσικά τη μουσική.

Οι νεόνυμφοι μπορούν να θαυμάσουν από τη σουίτα τους τη μαγευτική θέα προς τον Άγιο Στέφανο και τη Δήλο. Η σουίτα διαθέτει ιδιωτική βεράντα, θερμαινόμενη πισίνα, υπέροχα σκιασμένο σαλόνι.

Το προσωπικό του Grace Mykonos είναι στη διάθεση σας για να οργανώσει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια της προετοιμασίας ώστε εσείς να παραμείνετε ήρεμοι, γαλήνιοι και δραστήριοι στους ρυθμούς του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αρχίσετε να σχεδιάζετε το όνειρό σας στο νησί της Μυκόνου, παρακαλώ επικοινωνήστε με το res.mykonos@gracehotels.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter