Grace Santorini: Η αρχέγονη ομορφιά πλάι στην σύγχρονη πολυτέλεια

Grace Santorini: Η αρχέγονη ομορφιά πλάι στην σύγχρονη πολυτέλεια

Πρόκειται για μια αρχέγονη ομορφιά ή καλύτερα για μια ομορφιά μοναδική στον κόσμο που δημιουργήθηκε μετά από μοναδικές γεωφυσικές ανακατατάξεις στο πέρασμα χιλιετιών.

Ηφαιστειογενείς γκρεμοί που δεσπόζουν πάνω από το απέραντο γαλάζιο Αιγαίου.

Κατάλευκοι οικισμοί στεφανώνουν το απαράμιλλο σκηνικό ενώ οι ακτίνες του ήλιου λούζουν το τοπίο με το μοναδικό τους τρόπο.

Ένα νησί που συνδυάζει το παρελθόν, τα πολύτιμα αρχαιολογικά ευρήματα, με το σύγχρονο. Τη σύγχρονη πολυτέλεια που δένει σεβάσμια με το χώρο και την Ιστορία.

Το Grace Santorini στο Ημεροβίγλι προτείνει την «minimal» ομορφιά των Κυκλάδων προσφέροντας στη διαμονή τις σύγχρονες ανέσεις αλλά διατηρώντας την κομψότητα, το μοναδικό σχεδιασμό και τα παραδοσιακά στοιχεία.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολυτελή δωμάτια, μία ευρύχωρη σουίτα με θέα τη θάλασσα ή τη μοναδική Βίλα για μια αληθινά συγκλονιστική εμπειρία.

Οι πολυτελείς σουίτες περιλαμβάνουν τη Σουίτα Grace, η οποία διαθέτει ατμόλουτρο χαμάμ και ξεχωριστή εσωτερική πισίνα με θέα την καλντέρα. Για περισσότερη ησυχία και απομόνωση, προτείνουμε και τις σουίτες Superior και VIP με plunge pool.

Και βέβαια οι χώροι αυτοί προσφέρουν μια υπέροχη βεράντα με την πανοραμική θέα στην εντυπωσιακή καλντέρα.

Πάντα στη διάθεσή σας το γυμναστήριο, ιδιωτικές θεραπείες spa στο δωμάτιο και βέβαια οι βουτιές στην μεγάλη πισίνα με την απίστευτη θέα, ή στη δική σας ιδιωτική, αν το επιλέξετε.

Το Καλοκαίρι είναι μοναδικό στη Σταντορίνη…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter