Grace Santorini: H πολυτέλεια συναντά τη φυσική ομορφιά

Grace Santorini: H πολυτέλεια συναντά τη φυσική ομορφιά

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα ονειρεμένα νησιά των Κυκλάδων. Το καμάρι του Αιγαίου με την ηφαιστειακή δραστηριότητα στην αρχαιότητα οδήγησε στο σχηματισμό του άγριου σημερινού του τοπίου.

Το ειδυλλιακό τοπίο σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που προσφέρει το μοναδικό ξενοδοχείο Grace Santorini, προσφέρουν στον ταξιδιώτη μία αξέχαστη εμπειρία.

Κινηματογραφικές βραδιές, εκδρομές στο νησί, μεταφορά με ελικόπτερο και ιδιωτικές κρουαζιέρες είναι μόνο μερικές από τις παροχές του ξενοδοχείου που είναι πανέτοιμο να αναβάθμισε την εμπειρία των διακοπών σας.

Οι παροχές ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί, για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν στο δωμάτιο, είναι διαθέσιμη υπηρεσία δωματίου όλο το 24ωρο.

Το γυμναστήριό είναι στη διάθεσή των πελατών ενώ με τις ιδιωτικές θεραπείες spa στο δωμάτιο μπορείτε να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση και να χαλαρώσετε και στις διακοπές σας.

Και φυσικά, η φιλοξενία πέντε αστέρων του ξενοδοχείου περιλαμβάνει την καθημερινή αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων, των πετσετών και των προϊόντων στο μπάνιο, καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, διατήρηση των κοινόχρηστων χώρων σε άριστη κατάσταση και υπηρεσία αποσκευών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter