Grace Santorini: Οι ιδανικές διακοπές απαιτούν ήλιο, θάλασσα και γεύση!

Έντονο φως. Η θάλασσα αντανακλά τις καλοκαιρινές ακτίνες του ήλιου δημιουργώντας μια πανδαισία αποχρώσεων στην παλέτα του μπλε και του λευκού.

Το σκηνικό μοναδικό στον κόσμο με τους γκρεμούς να ορθώνονται πάνω από τη θάλασσα, αποτέλεσμα γεωλογικών αλλαγών χιλιετιών.

Στην κορυφή οι λευκοί οικισμοί που αλλάζουν χρώμα στο ηλιοβασίλεμα, μοναδικό σε όλον τον κόσμο.

Εκεί και το Grace Santorini, ένα exclusive ξενοδοχείο πάνω στην Καλντέρα προσφέροντας την μοναδική θέα του απέραντου γαλάζιου, του απέραντου Αιγαίου.

Και η πανδαισία δεν περιορίζεται μόνον στα χρώματα, τις γραμμές ή τον ήχο της θάλασσας αλλά και στις γεύσεις.

Το Grace Santorini προσκαλεί τους επισκέπτες να γευτούν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η μεσογειακή fusion γαστρονομία και να απολαύσουν ένα εκλεκτό δείπνο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Γεύσεις που παντρεύουν υπέροχα την παράδοση με τον σημερινό εκλεπτυσμό.

Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, το δείπνο στο Grace Santorini ή το ποτό στο μπαρ της πισίνας είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία.

Το 2017, το εστιατόριο Santoro βραβεύτηκε με τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο, το καταξιωμένο ελληνικό βραβείο γαστρονομίας, διάκριση που το τοποθετεί ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιτροπή των έμπειρων γευσιγνωστών.

Το νέο Champagne & Cocktail lounge προσφέρει συγκλονιστική θέα στην και είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα φημισμένα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης. Μια πλούσια συλλογή από σαμπάνιες και μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ συνοδεύουν τις γευστικές δημιουργίες του Chef Σπύρου Αγιούς για μια αληθινά μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε ο κοκτέιλ Grace δημιούργημα του παγκοσμίου φήμης «mixologist», Salvatore Calabrese. Πρόκειται για έναν συνδυασμό χυμού μήλου, πολτού αχλαδιού, χυμού λεμονιού με premium βότκα και μια δόση λεμονόχορτου.

Δροσερό, με εκλεπτυσμένη γεύση Ελλάδας και Μεσογείου.