Grace Santorini: Όταν η κομψότητα ανταγωνίζεται την ομορφιά της Φύσης

Grace Santorini:  Όταν η κομψότητα ανταγωνίζεται την ομορφιά της Φύσης

Απότομοι ηφαιστειογενείς γκρεμοί που ισορροπούν τη γαλήνη του απέραντου γαλάζιου και την ένταση του ήλιου του Αιγαίου.

Φυσική ομορφιά μοναδική στην κόσμο, όπως μοναδικό και το ηλιοβασίλεμα. Λευκοί οικισμοί στολίζουν την απότομη καλντέρα χαρίζοντας μια μοναδική θέα. Κτίσματα με γήινες καμπύλες, χειροποίητα αριστουργήματα.

Μια μοναδική ομορφιά και αρχιτεκτονική που συνδέει ιστορία χιλιάδων χρόνων με το σήμερα, συνδυάζοντας όγκους, μορφές και αρχιτεκτονικά στοιχεία της κυκλαδικής εποχής που χάρισε πολλά στοιχεία στο σύγχρονο μινιμαλιστικό κίνημα.

Το Grace Santorini στο Ημεροβίγλι αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την «minimal» ομορφιά των Κυκλάδων προσφέροντας στη διαμονή τις σύγχρονες ανέσεις αλλά διατηρώντας την κομψότητα, το μοναδικό σχεδιασμό και τα παραδοσιακά στοιχεία.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολυτελή δωμάτια, μία ευρύχωρη σουίτα με θέα τη θάλασσα ή τη μοναδική Βίλα για μια αληθινά συγκλονιστική εμπειρία.

Οι πολυτελείς σουίτες περιλαμβάνουν τη Σουίτα Grace, η οποία διαθέτει ατμόλουτρο χαμάμ και ξεχωριστή εσωτερική πισίνα με θέα την καλντέρα. Για περισσότερη ησυχία και απομόνωση, προτείνουμε και τις σουίτες Superior και VIP με plunge pool.

Κάθε δωμάτιο έχει μια όμορφη βεράντα με πανοραμική θέα στην εντυπωσιακή καλντέρα.

Πάντα στη διάθεσή σας το γυμναστήριο, ιδιωτικές θεραπείες spa στο δωμάτιο και βέβαια οι βουτιές στην μεγάλη πισίνα με την απίστευτη θέα, ή στη δική σας ιδιωτική, αν το επιλέξετε.

Γιατί το Καλοκαίρι είναι διαφορετικό στη Σαντορίνη.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter