Grace Santorini: Όταν η πολυτέλεια συναντά τη φυσική ομορφιά

Grace Santorini: Όταν η πολυτέλεια συναντά τη φυσική ομορφιά

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νοτιότερα νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος. Η ηφαιστειακή δραστηριότητα στην αρχαιότητα οδήγησε στο σχηματισμό του άγριου σημερινού τοπίου του νησιού. 

Το Ημεροβίγλι είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ρομαντικές αποδράσεις και χαλάρωση και τα ηλιοβασιλέματά του είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για τη μυστηριακή αύρα και την ομορφιά τους. 

Είτε βρίσκεστε σε ταξίδι του μέλιτος, σε οικογενειακές διακοπές είτε σε ένα σύντομο διάλειμμα, αυτός ο σύντομος ταξιδιωτικός οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος γιατί εδώ θα βρείτε τις προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις μας για τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε, τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ του νησιού αλλά και ιδέες για διαδρομές μισής και ολόκληρης μέρας.

Το ιδανικότερο μέρος που μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας είναι χωρίς αμφιβολία το Grace Santorini. 

Το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι αναβαθμίζει την πολυτελή διαμονή στο νησί, συνδυάζοντας μοντέρνο, αυθεντικό ντιζάιν με παραδοσιακά χειροποίητα στοιχεία. 

Απολαύστε την πανοραμική θέα στην Καλντέρα και τα φημισμένα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης με την κλασική, απέριττη κομψότητα ενός ξενοδοχείου Grace, επιλέγοντας ένα από τα πολυτελή δωμάτια, μία ευρύχωρη σουίτα με θέα στη θάλασσα ή τη μοναδική Βίλα για μια αληθινά συγκλονιστική εμπειρία πολυτελούς διαμονής, μοναδικής στο Ημεροβίγλι και ίσως σε ολόκληρη τη Σαντορίνη.

Οι πολυτελείς σουίτες περιλαμβάνουν τη Σουίτα Grace, η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικά πολυτελές μπάνιο στον ίδιο χώρο, ατμόλουτρο χαμάμ και ξεχωριστή εσωτερική πισίνα plunge pool με δική της θέα στην Καλντέρα, και είναι ιδανική για νιόπαντρα ζευγάρια στο μήνα του μέλιτος. Ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο: κομμάτια από ηφαιστειακούς βράχους είναι τοποθετημένα μπροστά από το παράθυρο με κενά μεταξύ τους ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν την Καλντέρα από το Ημεροβίγλι, μια μοναδική και ταυτόχρονα μαγική, απόκοσμη εικόνα.

Κάθε δωμάτιο έχει μια όμορφη βεράντα με πανοραμική θέα στην εντυπωσιακή Καλντέρα. Για περισσότερη ησυχία και απομόνωση, προτείνουμε τις σουίτες Superior, VIP και Grace με plunge pool.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter