Grace Santorini: Όταν η πολυτέλεια συναντά την κυκλαδίτικη ομορφιά

Grace Santorini: Όταν η πολυτέλεια συναντά την κυκλαδίτικη ομορφιά

Σαντορίνη. Eπιβλητική, πολυτελείς και αρχοντική. Στο Grace Santorini, η άνεση και η ευεξία σας είναι από τις αρχικές προτεραιότητες του ξενοδοχείου. Η πολυτέλεια είναι συνώνυμη του ξενοδοχείου και οι παροχές του θα σας κάνουν να νιώσετε «βασιλιάδες».

Το υπερσύγχρονο γυμναστήριο είναι στη διάθεσή των πελατών ενώ με τις ιδιωτικές θεραπείες spa στο δωμάτιο μπορείτε να χαλαρώσετε στις διακοπές σας.

Η φιλοξενία πέντε αστέρων του ξενοδοχείου περιλαμβάνει φυσικά, την καθημερινή αλλαγή των κλινοσκεπασμάτων, των πετσετών και των προϊόντων στο μπάνιο, καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, διατήρηση των κοινόχρηστων χώρων σε άριστη κατάσταση και υπηρεσία αποσκευών.

Οι παροχές όμως δεν τελειώνουν εκεί, για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν στο δωμάτιο, είναι διαθέσιμη υπηρεσία δωματίου όλο το 24ωρο.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετές επιλογές ψυχαγωγίας εντός ή εκτός αυτού. Κινηματογραφικές βραδιές, εκδρομές στο νησί, μεταφορά με ελικόπτερο και ιδιωτικές κρουαζιέρες σας περιμένουν για να κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο συναρπαστικές.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να αναβαθμίζσουν την εμπειρία των διακοπών σας στη Σαντορίνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter