Grace Santorini: Πώς ένα συνέδριο γίνεται εμπειρία με φόντο το ηφαίστειο

Grace Santorini: Πώς ένα συνέδριο γίνεται εμπειρία με φόντο το ηφαίστειο

Γίνεται ένα συνέδριο που ως έννοια παραπέμπει σε μια βαριά αίθουσα και συνεχείς ομιλίες να αποτελέσει μια κομψή διαδικασία σε ένα κομψό περιβάλλον με παροχές υψηλής ποιότητας;

Η απάντηση είναι ναι, αν επιλέξετε να οργανώσετε ένα εταιρικό ή άλλου τύπου συνέδριο  ή εταιρική εκδήλωση στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Grace Santorini. 

Το φυσικό σκηνικό του νησιού με τις υψηλού επιπέδου υποδομές του Grace Santorini μπορούν να συμβάλλουν στο κύρος κάθε εταιρείας που θα επιλέξει να οργανώσει εκεί το συνέδριό της. 

Η εξειδικευμένη ομάδα του ξενοδοχείου θα είναι δίπλα σας πριν ακόμη φτάσετε στο νησί ώστε όλα να λειτουργήσουν “ρολόι” σε κάθε σημαντική εταιρική εκδήλωση. 

Χαρίστε στους συνεργάτες μοναδικές στιγμές οργανωμένες από επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και δεξιοτήτων ώστε να μείνει ως μια αξέχαστη εμπειρία και όχι ως ένα ακόμη “επαγγελματικό ταξίδι”.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οπτικοακουστικές και ηχητικές υποδομές θα δώσουν λύση σε οποιαδήποτε απαίτηση για την προβολή του αντικειμένου σας. 

Και φυσικά υπηρεσίες και παροχές για να κάνουν τη διαμονή όλων των συμμετεχόντων αξέχαστη. Πάρτι δίπλα στην πισίνα, ανεπίσημα αλλά και επίσημα γεύματα, exlusive πακέτα είναι μερικές από τις παροχές που θα αφήσουν την σφραγίδα κομψότητας και πολυτέλειας σε οποιοδήποτε εταιρική διοργάνωση. 

Όλα μελετημένα και οργανωμένα από την ομάδα των έμπειρων στελεχών του Grace Santorini θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό φιλοξενούμενο. 

Αν ενδιαφέρεστε για ακόμη πιο πρωτότυπες ιδέες φιλοξενίας και οργάνωσης μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα του Grace Santorini στο mail: res.santorini@gracehotels.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter