Grace Santorini: Το καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού δίνει την ευκαιρία για μία ρομαντική απόδραση

Grace Santorini: Το καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού δίνει την ευκαιρία για μία ρομαντική απόδραση

Το μοναδικό της τοπίο και η ρομαντική αύρα της, αναδεικνύουν το νησί ως κορυφαία επιλογή. Η Σαντορίνη σας περιμένει για μία αξέχαστη απόδραση με το άλλο σας μισό. 

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα της Σαντορίνης στην αρχαιότητα οδήγησε στον σχηματισμό του σημερινού της μοναδικού τοπίου, το οποίο σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό που είναι το κυρίαρχο στοιχείο του νησιού, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή.

Τα ηλιοβασιλέματα στο Ημεροβίγλι προσελκύουν ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Ουδείς μπορεί να προσπεράσει το ειδυλλιακό τοπίο και τη ρομαντική αύρα της περιοχής.

Πολυτέλεια, στιλ και ρομαντισμός συνδυάζονται με άψογο τρόπο στο Grace Santorini. Τα δωμάτια και οι σουίτες ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ενώ η λιτή κομψότητα δε λείπει από τα ξενοδοχεία Grace.

Οι πολυτελείς σουίτες περιλαμβάνουν τη Σουίτα Grace, η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικά πολυτελές μπάνιο στον ίδιο χώρο, ατμόλουτρο χαμάμ και ξεχωριστή εσωτερική πισίνα plunge pool με δική της θέα στην Καλντέρα, και είναι ιδανική για νιόπαντρα ζευγάρια στο μήνα του μέλιτος. Ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο: κομμάτια από ηφαιστειακούς βράχους είναι τοποθετημένα μπροστά από το παράθυρο με κενά μεταξύ τους ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν την Καλντέρα από το Ημεροβίγλι, μια μοναδική και ταυτόχρονα μαγική, απόκοσμη εικόνα.

Κάθε δωμάτιο έχει μια όμορφη βεράντα με πανοραμική θέα στην εντυπωσιακή Καλντέρα. Για περισσότερη ησυχία και απομόνωση, προτείνουμε τις σουίτες Superior, VIP και Grace με plunge pool.

Αφεθείτε παρέα με το ταίρι σας στη συγκλονιστική θέα, στα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και απολαύστε την μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και χαλάρωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter