Γραμματέας Φρουζή στην Προανακριτική: Πανηγυρίσαμε για την εισαγωγή του Gilenya

Γραμματέας Φρουζή στην Προανακριτική: Πανηγυρίσαμε για την εισαγωγή του Gilenya

«Αλάτι» στην πληγή του Ανδρέα Λοβέρδου βάζει η παραδοχή της πρώην γραμματέως του Κ. Φρουζή, Μ. Μαραγγέλη, ότι στη Novartis πανηγύριζαν με την εισαγωγή του Gilenya στην αγορά.

Η τιμολόγηση του φαρμάκου Gilenya, όπως επίσης των Tasigna (των 150 mg και 200 mg) και Lucentis αποτελούν την αιτία που ο πρώην υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για παθητική δωροδοκία άνω των 200.000 ευρώ από τη Novartis.

Μετά από αντίστοιχο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση, σε σχέση με το συγκεκριμένο φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, η πρώην γραμματέας του Mr Novartis απάντησε πως στην εταιρία ξέσπασαν πανηγυρισμοί όταν αυτό εντάχθηκε στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Ο Φρουζής ζητούσε από τη γραμματέα του να κρατήσει το στόμα της κλειστό!

Εν συνεχεία, ο Γ. Ραγκούσης επανήλθε, ρωτώντας την Μ. Μαραγγέλη αν θα πήγαινε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Κ. Φρουζή για να καταθέσει πως αποκλείεται να έχει διαπράξει τα αδικήματα που του καταλογίζονται μεταξύ των οποίων είναι και ο χρηματισμός πολιτικών προσώπων. «Προσωπικά ούτε καν ως δικηγόρος του δεν θα ήθελα να τον υποστηρίξω» απάντησε η μάρτυρας δίχως, δηλαδή, να διαψεύδει τα περί χρηματισμού πολιτικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter