Γραμμένος: «Δεν μπορεί η Εθνική Ομάδα να έχει κακές εμφανίσεις;»

Γραμμένος: «Δεν μπορεί η Εθνική Ομάδα να έχει κακές εμφανίσεις;»

Κουβέντα δεν είπε στην κύρια ομιλία του στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την Εθνική Ομάδα ο Βαγγέλης Γραμμένος. Στη δευτερολογία του υποστήριξε ότι «η Εθνική μας πήγε καλά σε δύο παιχνίδια και έχασε άλλα δύο.

Δεν μπορεί να έχει η Ομάδα μας κακές εμφανίσεις; Η κακή λειτουργία της Εθνικής είχε διάρκεια μίας εβδομάδας. Δεν χάνεται η Εθνική μας, θα γίνει αυτό που πρέπει».

Στον απολογισμό του ο Γραμμένος στάθηκε κι αυτός στο θέμα της βίας. «Είναι γεγονός ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού και δεν κατέστη δυνατό να αποτρέψουμε κάποια φαινόμενα», υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Και συνέχισε λέγοντας ότι «μία τέτοια μάχη δεν την κερδίζεις μόνο με πειθαρχικές ποινές. Χρειάζεσαι την εγρήγορση της Πολιτείας, της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. Δεν μπορεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να βλέπουμε ένα άλλο ποδόσφαιρο και σε εμάς να δημιουργούνται ζητήματα που προσβάλουν το άθλημα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε ακόμα:

Για την αναδιάρθρωση και την αναμόρφωση του Κυπέλλου Ελλάδας: «Το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι πιο έντονο, θα αυξηθεί και το οικονομικό περιβάλλον θα δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης».

Για τις αλλαγές στους κανονισμούς: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Αντίστοιχα βήματα έχουν γίνει και στον κανονισμό αδειοδότησης. Η συνεργασία της ΕΠΟ με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Για τις επιχορηγήσεις από την ΕΠΟ: «Δόθηκαν χρήματα στις Ενώσεις μέσω επιχορηγήσεων και σε ερασιτεχνικά σωματεία μέσω συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας, κάτι που θα γίνει και φέτος. Ενισχύσαμε τα σωματεία της γ’ εθνικής. Τους 12 μήνες η ΕΠΟ έδωσε σε ερασιτεχνικά σωματεία 1.2 εκατ. ευρώ. Έχουμε βλέμμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, βλέπουμε τις δυσκολίες».

Για το VAR: «Η ΕΠΟ έχει ολοκληρώσει την αποστολή της, έχει υπογραφεί η σύμβαση με ανάδοχο. Μένει μόνο η αναβάθμιση τεχνικών υποδομών κάτι που είναι έργο ΟΤΕ. Τα οικονομικά των διαιτητών αποτελούσαν μάστιγα τα τελευταία χρόνια».

Για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια: «Είναι ένα φαινόμενο. Η καταπολέμηση του δεν αφορά μόνο τη γνωστοποίηση των ύποπτων αγώνων αλλά προϋποθέτει και μια δράση μέσα από συνεργασία με την Πολιτεία. Διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να το χτυπήσεις. Έχουμε στρατηγικό πλάνο, έχουμε την έγκριση από την UEFA και περιμένουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες από την ελληνική πολιτεία».  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter