Grammy 2017: Η Adele έσπασε κάθε ρεκόρ και βούρκωσε για την Beyonce (Video)

Ιστορία έγραψε η Αντέλ στα χθεσινά βραβεία Grammy καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνις που κέρδισε τα 3 μεγάλα Grammy (Άλμπουμ, Τραγούδι, Ηχογράφηση) για 2η φορά! Δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος όμως που ήταν η πρωταγωνίστρια της χθεσινής βραδιάς.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια κέρδισε και τα 5 βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια στη βραδιά, γράφοντας ιστορία καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνις που κερδίζει τα 3 μεγάλα Grammy (Άλμπουμ, Τραγούδι, Ηχογράφηση) για 2η φορά!

Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της για το άλμπουμ Lemonade έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στην Μπιγιονσε «Η καλλιτέχνις της ζωής μου είναι η Beyonce. Αυτό το άλμπουμ για μένα είναι τόσο μνημειώδες, Beyonce. Ήταν μνημειώδες και ήταν όμορφο και ήταν κατάθεση ψυχής και μας επέτρεψε να δούμε μια πλευρά σου που δε μας αφήνεις πάντα να δούμε. Είσαι το φως μας»

Η τραγουδίστρια νωρίτερα είχε ένα απρόοπτο στη διάρκεια του live αφιερώματος στον George Michael όταν σταμάτησε και ζήτησε να αρχίσει η ερμηνεία από την αρχή. «Δε μπορώ να το χαλάσω αυτό για σένα» είπε εν μέσω χειροκροτημάτων.

https://twitter.com/Kingwole/status/830981753305133056

Διαβάστε εδώ και ο,τι άλλο συνέβη τη λαμπερή βραδιά. 

Ετικέτες