Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ – Βαθμολογίες και επιτυχόντες

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ – Βαθμολογίες και επιτυχόντες

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού για τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Τετάρτης (24 Μαΐου 2023) την έκδοση και καταχώριση στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. των Πινάκων Βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης των υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (Πρόσκληση / Προκήρυξη 2Γ/2022 – Φ.Ε.Κ. 75/21.11.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.), σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021 (Α΄ΣΤΑΔΙΟ).

Η γραπτή εξέταση είχε πραγματοποιεί με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σε συνολικά  527  Εξεταστικά Κέντρα, κατανεμημένα σε 44 Περιφερειακές Ενότητες. Οι 54.915 από όσους μετείχαν στις εξετάσεις ήταν Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και οι 21.884 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, oι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης (55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία), εμφανίζονται ανά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα στους Πίνακες Βαθμολογίας, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην αίτησή τους στοιχεία. Σημειώνεται ότι το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν σε ένα τουλάχιστον μάθημα.

Οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία βάσης, εμφανίζονται με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 

Μυστικά & Documento

10/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter