Greenpeace: Οι κασκαντέρ του περιβάλλοντος, στο Docville, εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με το Documento

Greenpeace: Οι κασκαντέρ του περιβάλλοντος, στο Docville, εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο με το Documento

-Οι δυνατές ιστορίες των ανθρώπων που στέκονται πάνω σε τρίποδα, κάνουν αναρρίχηση σε απίστευτα ύψη και μένουν μέσα στη θάλασσα αμέτρητες ώρες για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για το περιβάλλον, για ένα μέλλον που μας αφορά όλους. Αυτή την εποχή εκπέμπουν SOS για την Ηπειρο. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

-Η θρυλική Αμερικανίδα φωτορεπόρτερ Σούζαν Μαϊζέλας μιλάει στην Έμυ Ντούρου με αφορμή την επίσκεψη της στην Ελλάδα. «Στην κεντρική Αμερική οι άνθρωποι πληρώνουν το κόστος της αποαποικιοποίησης ήδη πάνω από έναν αιώνα», υποστηρίζει.

-Το Documento βρέθηκε στο Ζωγράφειο Λύκειο της Πόλης και συζήτησε με τον διευθυντή του Γιάννη Δεμιρτζόγλου για το παρόν και το μέλλον του σχολείου αλλά και της ρωμαίικης κοινότητας. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.

-Η μόδα των φλίπερ στην Ελλάδα και το μουσείο τους. Ο Μιχάλης Γελασάκης γράφει για αυτόν τον νοσταλγικό παινιδοπαράδεισο κάτω από την Ακρόπολη.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς μιλάει στον Σπύρο Οικόπουλο με αφορμή το «Ξύπνημα της άνοιξης» του Φρανκ Βέντετικτ που ανεβαίνει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

-«Ο τελευταίος ονειροπόλος». Μία εβδομάδα αφιερωμένη στον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Ο κριτικός του Documento Κωνσταντίνος Καϊμάκης, αφού επέλεξε το δικό του αγαπημένο φιλμ, κάλεσε δύο κριτικούς κινηματογράφου να γράψουν για την ταινία που ξεχωρίζουν.

-Οδηγίες για σωστό σούβλισμα –αρνιού και γουρουνοπούλας– από τον μάστορα του είδους Σωτήρη Μπόκο. Ο Σπύρος Οικόπουλος επισκέφθηκε τη θρυλική «Γουρουνοπούλα» στο Μοσχάτο.

-Η γνωστή γλύπτρια και καθηγήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Αφροδίτη Λίτη παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Γιώργος Λάππας – Αφροδίτη Λίτη: Παράλληλες Οπτικές» που θα φιλοξενηθεί στους χώρους των εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή στις αρχές Μαΐου. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Η Νάνσυ Μπούκλη που συνσκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γελώντας άγρια» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου συστήνεται στο Docville.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter