Γρεβενά: Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στον θάνατο του βρέφους

Γρεβενά: Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στον θάνατο του βρέφους

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για τα αίτια του θανάτου του μόλις 35 ημερών βρέφους που κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο Γρεβενών, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις ως προς τα αίτια θανάτου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις, που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στη διαδικασία νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

Υπενθυμίζεται πως το μωρό διεκομίσθη την Κυριακή στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή και παρέμεινε στην παιδιατρική κλινική για νοσηλεία. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης το μωρό βρέθηκε νεκρό. Αν και έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τους γιατρούς, το βρέφος δεν τα κατάφερε.

Έως τώρα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση του νοσοκομείου Γρεβενών για το τραγικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο – «Ο πυρετός δεν έπεφτε κάτω από 38» λέει η μητέρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter