Γρεβενά: Παραμένει το μυστήριο με το θάνατο του 35 ημερών βρέφους – Στις ιστολογικές οι ελπίδες

Γρεβενά: Παραμένει το μυστήριο με το θάνατο του 35 ημερών βρέφους – Στις ιστολογικές οι ελπίδες

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του  μόλις 35 ημερών βρέφους που κατέληξε αιφνιδίως το πρωί της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, έπειτα από δύο ημέρες νοσηλείας.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς ωστόσο να προκύψουν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του. Αυτό που αναμένονται τώρα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν το επόμενο διάστημα και τα οποία πιθανότατα να δώσουν ορισμένες απαντήσεις.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό.

«Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας»

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας» ανέφερε εχθές η μητέρα, τονίζοντας ότι όλοι η οικογένεια είναι συντετριμμένη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter