Γρηγόρης Αρναούτογλου και Παναγιώτης Τριβυζάς σε ένα απολαυστικό challenge με Ευχοστολίδια

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Παναγιώτης Τριβυζάς σε ένα απολαυστικό challenge με Ευχοστολίδια

Ποιος θα εκπληρώσει πιο γρήγορα μια παιδική ευχή; Σε μια ιδιότυπη «μονομαχία» για το ποιος θα εκπληρώσει πιο γρήγορα τη χριστουγεννιάτικη ευχή ενός παιδιού από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιδόθηκαν Γρηγόρης Αρναούτογλου και Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο παρουσιαστής και ο ΟΠΑΠ Champion επέλεξαν Ευστολίδια, στάθηκαν στη γραμμή εκκίνησης μπροστά από τη χριστουγεννιάτικη έκθεση ζωγραφικής του ΟΠΑΠ στο The Mall Athens και, μόλις δόθηκε το σύνθημα, έσπευσαν να κάνουν πραγματικότητα τις ευχές δύο παιδιών, καθένας με τον τρόπο του… Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ως δρομέας στηρίχθηκε στα γρήγορα πόδια του, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμπιστεύτηκε την τεχνολογία και τα δάχτυλά του.

Ποιος πραγματοποίησε ταχύτερα την παιδική ευχή; Η απάντηση στο απολαυστικό βίντεο:

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Οι ζωγραφιές είναι, επίσης, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».


Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό, για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter