«Γρίφος» Αντώναρου για πρώην υπουργό που μιλούσε… «δυσνόητη τοπική διάλεκτο και “συμβούλευε” εν ενεργεία πρωθυπουργό»

«Γρίφος» Αντώναρου για πρώην υπουργό που μιλούσε… «δυσνόητη τοπική διάλεκτο και “συμβούλευε” εν ενεργεία πρωθυπουργό»

Το θέμα των “ειδικών συμβούλων” των πρωθυπουργών θίγει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, σε ανάρτησή του στο facebook στηλιτεύοντας τις ενίοτε «καταστρεπτικές εισηγήσεις» τους. Στο τέλος της ανάρτησής του περιγράφει και έναν υπουργό που συμβούλευε με τον δικό του… τρόπο εν ενεργεία πρωθυπουργό.

Γράφει ο κ. Αντώναρος: 

«Διαχρονικο το θέμα και μεγάλο ειδικά όταν οι πρωταγωνιστές νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν ξέρουν, στην πραγματικότητα, την τύφλα τους.

Πολλοί Ελληνες πρωθυπουργοί ( διευκρινίζω: ΟΧΙ ΟΛΟΙ αλλά οι περισσότεροι) κινήθηκαν και κινούνται στο εσωτερικό αλλά κυρίως ΚΑΙ στο εξωτερικό ακουμπώντας στις καταστρεπτικές εισηγήσεις δυο ειδών συμβούλων: Στους καθηγητάδες ( συνήθως δευτερης διαλογής) και στους Ελληναράδες. Κοινό χαρακτηριστικό ( συνήθως ) και των δυό: Δεν βλέπουν ( αλλά και δεν θελουν να δουν) πέρα από τη μύτη τους. Οταν δε αποκτήσουν και πολιτικά αξιώματα, ε τότε εκτός απο γραφικοί και αδαείς γίνονται και ( εθνικά ) επιζήμιοι.

ΥΓ. Απο την προ πολιτικής δημοσιογραφική μου εμπειρία: Θυμάμαι έναν υπουργό που πλήν της δυσνόητης τοπικής διαλεκτου της περιοχής δεν μιλούσε γρι ξενη γλώσσα κι επέμενε να “συμβουλεύει” εν ενεργεία πρωθυπουργό τι και πως θα πει σε ξένο ηγέτη. Κι αυτός αντί να τον διαολοστείλει τον ακουγε με προσοχή.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter