Γρηγοριάδης στη Βουλή: «Η κυβέρνηση να τσακιστεί και να φύγει»

Γρηγοριάδης στη Βουλή: «Η κυβέρνηση να τσακιστεί και να φύγει»

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη άσκησε ο Κλέωνας Γρηγοριάδης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Έχετε μπει στο σπίτι του ελληνικού λαού και το κλέβετε» είπε απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, προτρέποντας την κυβέρνηση «να τσακιστεί και να φύγει».

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να τσακιστεί και να φύγει από τον τόπο μας» είπε σε έντονο ύφος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 και πρόσθεσε: «Όχι απλώς πρέπει να φύγει, αλλά πρέπει και να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Και πρέπει, επίσης, τα μέλη της να δεσμευτούν ότι δεν θα δεχτούν ποτέ να επιστρέψουν σε θέσεις εθνικής ευθύνης»

«Γιατί; Τολμάτε και ρωτάτε γιατί;» αποκρίθηκε όταν τον ρώτησαν από τα έδρανα της συμπολίτευσης τον λόγο που τον οδηγεί σε αυτήν την προτροπή και επικαλέστηκε τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη περί μεμψιμοιρίας σε σχέση με την ανάπτυξη. «Τολμάτε και μιλάτε για ανάπτυξη όταν το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας θα είναι φέτος μικρότερο από το 2019;» διερωτήθηκε.

Τόνισε δε η κυβέρνηση πρέπει να φύγει για «χιλιάδες λόγους», παραθέτοντας -μεταξύ άλλων- τον εξής: «Γιατί έχετε μπει στο σπίτι του ελληνικού λαού και το κλέβετε εδώ και δυόμισι χρόνια. Και αυτό το κάνετε όταν δεν του κλέβετε το ίδιο του το σπίτι με τα ¨κόκκινα¨ δάνεια και το θαυμάσιο σχέδιο “Ηρακλής”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter