ΓΣΕΕ: Μήνυση κατά του CEO που απειλούσε τους υπαλλήλους για να ψηφίσουν ΝΔ παρουσία Άδωνη

ΓΣΕΕ: Μήνυση κατά του CEO που απειλούσε τους υπαλλήλους για να ψηφίσουν ΝΔ παρουσία Άδωνη
Πηγή: Twitter

Νομικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η υπόθεση του εργοδότη ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να απειλεί τους εργαζομένους του να ψηφίσουν ΝΔ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Φωτόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Αλέξη Λιάγκα, CEO της ασφαλιστικής εταιρίας NOS ΙNSURANCE για κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

«Ο κ Λιάγκας, έχοντας μαζί του τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, επιχείρησε με περίσσιο θράσος και καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας, να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους για να ψηφίσουν “σωστά”. Αυτοί οι εκβιασμοί και οι απειλές, δεν θα μείνουν αναπάντητες», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Η επόμενη κίνηση της ΓΣΕΕ για την πρωτοφανή ενέργεια του CEO της NOS ΙNSURANCE να απειλεί υπαλλήλους, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, θα είναι την Τρίτη να ενημερωθεί για τη μηνυτήρια αναφορά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο CEO της NOS ΙNSURANCE, παρουσία μάλιστα του Άδωνη Γεωργιάδη που έκανε προεκλογική επίσκεψη στην εταιρεία, απείλησε τους υπαλλήλους προκειμένου να ψηφίσουν ΝΔ. Η απαράδεκτη μίνι ομιλία – προειδοποίηση του CEO προκάλεσε ένα τσουνάμι δυσφήμισης για τη γνωστή ασφαλιστική. Δημοσίευμα επίσης, από το newsbreak.gr και ΑΥΓΗ έφεραν στο φως της δημοσιότητας τις «χρυσές» δουλειές που έχει κάνει με το δημόσιο, ο CEO, του ομίλου NOS Insurance Services.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί να ντρέπεται, ο κ. Γεωργιάδης λέει ότι είναι πλάκα ο εκβιασμός εργαζομένων»

Ωμός εκλογικός εκβιασμός εργοδότη σε εργαζόμενους παρουσία Άδωνη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter