Guardian: «Ισραηλινά πυρά σκότωσαν 27 Παλαιστίνιους που περίμεναν φαγητό»

Guardian: «Ισραηλινά πυρά σκότωσαν 27 Παλαιστίνιους που περίμεναν φαγητό»

Στη Γαλλία, η Liberation γράφει: «Ακροδεξιά τρομοκρατία. Ρατσισμός μέχρι θανάτου». Ο Hichem Miraoui, ο οποίος εργαζόταν ως κομμωτής, δολοφονήθηκε επειδή ήταν Αφρικανός. Στη La Tribune διαβάζουμε «Αύξηση των υπερατλαντικών πτήσεων παρά τον Ντόναλντ Τραμπ». Παρά ορισμένες αδυναμίες, η ζήτηση για αεροπορικές μεταφορές μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών αντιστέκεται στον Τραμπ.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Κατέρρευσε η κυβέρνηση της Ολλανδίας». Ο ακροδεξιός λαϊκιστής Γκέερτ Βίλντερς αποχώρησε από τον τετρακομματικό συνασπισμό της Ολλανδίας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Λίγη ελπίδα, λίγος χρόνος. Η μικρή Μαντλίν αγνοείται εδώ και 18 χρόνια». Τώρα οι ερευνητές την αναζητούν ξανά, αλλά ο χρόνος τελειώνει.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο Μασκ χαρακτήρισε “βδέλυγμα” το φορολογικό νομοσχέδιο του Τραμπ». Σφοδρή επίθεση από τον Ίλον Μασκ στο φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: « Πρώην υπάλληλος εργοστασίου εκλέχθηκε πρόεδρος στη Νότια Κορέα». Σε νέα εποχή εισέρχεται η νοτιοκορεατική πολιτική σκηνή μετά την επικράτηση του υποψηφίου της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης Λι Τζε-μιουνγκ στις πρόωρες προεδρικές εκλογές.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ισραηλινά πυρά σκότωσαν 27 Παλαιστίνιους που περίμεναν φαγητό». Τουλάχιστον 27 Παλαιστίνιοι νεκροί κοντά σε χώρο παροχής βοήθειας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Μελόνι και Μακρόν: προχωρώντας μαζί μπροστά». Συνάντηση Μελόνι-Μακρόν με στόχο να γεφυρωθεί το πολιτικό, ιδεολογικό και στρατηγικό τους χάσμα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο ακροδεξιός Βίλντερς έριξε την ολλανδική κυβέρνηση για τον νόμο περί ασύλου». Η κυβέρνηση υπό τον Ντικ Σχοφ κατέρρευσε χθες αφότου ο Γκερτ Βίλντερς έκανε πράξη τις απειλές ότι θα αποσύρει το Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) από τον τετρακομματικό συνασπισμό -στον οποίο η ακροδεξιά συμμετείχε για πρώτη φορά- εάν δεν προωθούνταν το ακραίο σχέδιό του για την πολιτική μετανάστευσης και ασύλου.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία: Ισραηλινοί ζήτησαν σε Καφέ από εργαζόμενη να αλλάξει την μπλούζα με το «Free Palestine»

Γάζα: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» τους νεκρούς στη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας – Νέα έκκληση του ΟΗΕ

ΟΗΕ: Έγκλημα πολέμου η σκόπιμη παρεμπόδιση ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους της Γάζας

Γάζα: Νέο αιματοκύλισμα κοντά σε κέντρο διανομής στη Ράφα – Τουλάχιστον 20 νεκροί

Εύσηµα για τη Γάζα

Γάζα: Δεκάδες νεκροί Παλαιστίνιοι σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας – Διαψεύδει το Ισραήλ (Photos – Video)

Γάζα: Πέθανε ο γιατρός που έχασε 9 παιδιά σε ισραηλινό βομβαρδισμό

Γάζα: Τα «λεγόμενα κέντρα βοήθειας» έχουν μετατραπεί σε ισραηλινές παγίδες θανάτου

Ετικέτες

Documento Newsletter