Guardian: Ο Μητσοτάκης παραβίασε έναν βασικό κανόνα του οπλοστασίου της κυβέρνησής του

Guardian: Ο Μητσοτάκης παραβίασε έναν βασικό κανόνα του οπλοστασίου της κυβέρνησής του

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοένα αυξανόμενη οργή του κόσμου καθώς φέρεται να συμμετείχε σε γεύμα με 40 άτομα την ίδια μέρα που η χώρα του ήταν αντιμέτωπη με σκληρά περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού», αναφέρει σε ρεπορτάζ τoυ ο Guardian για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ικαρία χθες. .

O Guardian αναφέρεται και στη δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου, εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο επίκεντρο πυρών μετά την βιντεοσκόπηση του ίδιου και της συνοδείας του να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα στη βεράντα του σπιτιού βουλευτή της ΝΔ μπροστά στο λιμάνι της Ικαρίας. Οι αναφορές των ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή 40 ατόμων στο γεύμα, πολύ περισσότερων από το όριο των 9 που επιτρέπουν τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα στη χώρα».

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ του Guardian:

«Ο κεντροδεξιός ηγέτης επισκέφτηκε το μακρινό νησί του Αιγαίου και γύρω νησάκια για να συναντήσει το ιατρικό προσωπικό και να παρακολουθήσει από πρώτο χέρι το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας.

Αλλά το μέχρι τότε επιτυχημένο ταξίδι, επισκιάστηκε γρήγορα από την είδηση ότι η ομάδα του πρωθυπουργού είχε παραβιάσει έναν βασικό κανόνα στο οπλοστάσιο της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανίδη.

Σε χρόνο μηδέν, εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter