Γυμνάστρια στέλεχος της ΝΔ σε θέση… αναπληρώτριας διοικήτριας σε νοσοκομείο της Ηλείας

Γυμνάστρια στέλεχος της ΝΔ σε θέση… αναπληρώτριας διοικήτριας σε νοσοκομείο της Ηλείας

Όλοι οι «γαλάζιοι και άριστοι» χωράνε σε μια θέση και ας μην έχει καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματός τους…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη και χωρίς την εξέταση κριτηρίων, τοποθέτηση στον χώρο της Υγείας στην Ηλεία της γυμνάστριας ( ! ) και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αριστέας Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου επιλογή της κυβέρνησης των «αρίστων» ορκίστηκε στις 22 Αυγούστου 2022 ως προσωρινή Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αρμοδιότητα στην Α.Ο.Μ “Κρέστενα”, αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ.

«Προφανώς το νέο στέλεχος στον χώρο της Υγείας στην Ηλεία δεν θα κάνει ως γυμνάστρια που είναι, PILATES στους ασθενείς η στο προσωπικό αλλά απλά θα απολαμβάνει όλα τα προτερήματα της θέσης της» – σχολίασαν στο documentonews.gr  μέλη του ιατρικού κόσμου της Ηλείας και τόνισαν ότι είναι άκρως προκλητική και απαράδεκτη η τοποθέτησή της.

«Αντί η κυβέρνηση να φροντίσει για την  βελτίωση λειτουργίας των νοσοκομείων της Ηλείας που βρίσκονται σε μαύρο χάλι εξ αιτίας της οργανωμένης απαξίωσής τους, «βολεύει» σε θέσεις «κλειδιά» στον χώρο της Υγείας  πρόσωπα με επαγγελματική ιδιότητα  που δεν έχει  καμία απολύτως σχέση με τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία. Απλά για να βολέψει τα δικά της γαλάζια και άριστα…. παιδιά.» – υπογράμμισαν.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτήσει στο προσωπικό της ιστολόγιο στο facebook η κ. Παπαδοπούλου έχει την ιδιότητα  του πτυχιούχου του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), είναι κάτοχος του  μεταπτυχιακού Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είναι επίσης:

* Υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας για την Δυτική Ελλάδα

* Αν. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμμματος στην εταιρεία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

* Πρώην Μέλος Κεντρικής Επιτροπής στην εταιρεία ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

* Πρώην Προισταμένη Γραφείου Ολυμπιακής Παιδείας – Καλλιπάτειρα στην εταιρεία Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Άκρως αποκαλυπτικό το πρώτο της δημόσια μήνυμα με την ανάληψη των καθηκόντων της , δείχνει τον τρόπο αλλά και τα πρόσωπα που φρόντισαν για την τοποθέτησή της.  

Όπως αναφέρει :

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη για τον ορισμό μου, ως Συντονιστή-Υπευθύνου του Τομέα Πολιτισμού για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Τομεάρχη Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σούλη για την τιμητική του πρόταση ως προς το πρόσωπό μου.» 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter