Γυναίκα μεγαλέμπορος ηρωίνης έβλεπε τους πάντες με κάμερες, αλλά όχι την ΕΛΑΣ

Γυναίκα μεγαλέμπορος ηρωίνης έβλεπε τους πάντες με κάμερες, αλλά όχι την ΕΛΑΣ

Η Δίωξη Ναρκωτικών Κιλκίς αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πληροφορίες που είχε συλλέξει γα την παράνομη δραστηριότητα μιας αλλοδαπής που διακινούσε μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στην Κεντρική Μακεδονία.

Εντόπισε τα ίχνη της σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν το σπίτι της και αμέσως έγινε οργανωμένη έφοδος των αστυνομικών. Η 35χρονη Αλβανίδα είχε «θωρακίσει» το σπίτι με τρεις κάμερες παρακολούθησης, έβλεπε από οθόνη ποιος ερχόταν και καταχωρούσε κάθε ανεπιθύμητο σε συσκευή καταγραφής!

Ωστόσο, το σύστημα δεν απέτρεψε την εισβολή των αστυνομικών. Έτσι, η 35χρονη ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε έρευνα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 66 γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά χάπια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, επτά κινητά και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ακόμη, κατασχέθηκαν 8.365 ευρώ που προέρχονταν από το εμπόριο ηρωίνης και το σύστημα παρακολούθησης. Σε βάρος της Αλβανίδας σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter