Γυναικοκτονία Γαρυφαλλιάς: Κάθειρξη 18 χρόνια στον πρώην σύντροφό της
Κρίθηκε ένοχος για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς ξυλοκόπησε άγρια τη Γαρυφαλλιά σε προαύλιο χώρο ξενοδοχείου.

Ποινή κάθειρξης 18 ετών επιβλήθηκε στον πρώην σύντροφο της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα.
Η γυναικοκτονία έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2024.
Ο 50χρονος άνδρας κρίθηκε ένοχος για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς ξυλοκόπησε άγρια τη Γαρυφαλλιά σε προαύλιο χώρο ξενοδοχείου.
Η υπεράσπιση ζήτησε να αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε και τα δύο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει ποινή κάθειρξης 15 ετών, όμως τελικά το δικαστήριο επέβαλε 18 χρόνια φυλάκιση.
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έφερε στη δημοσιότητα το ErtNews, καταγράφεται η στιγμή που η Γαρυφαλλιά βγαίνει από το ξενοδοχείο και κοντοστέκεται στο πάρκινγκ, λίγο πριν δεχθεί την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.















