Γυναικοκτονία Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

Γυναικοκτονία Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, στον 50χρονο δράστη που κατακρεούργησε στη μέση του δρόμου με πάνω από δέκα μαχαιριές την 40χρονη πρώην σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο 50χρονος δράστης, βρέθηκε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας καθώς νωρίτερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια, για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα το οποίο ισχυρίζεται πως διέπραξε γιατί το θύμα «του έτρωγε τα λεφτά» και είχε σχέση με άλλον άντρα.

Δείτε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο 50χρονος ήταν στον τόπο του εγκλήματος για να έχει οπτική επαφή – Μπροστά στην ΕΛΑΣ και τα κανάλια (Video)

Γαλλία: Εξουδετερώθηκε ένοπλος – Προσπάθησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή

Καιρός: Τα δύο πρόσωπα του καύσωνα και τα μυστικά του αεροχείμαρρου – Πότε φτάνει στο «peak» η αφρικανική σκόνη

Θρίλερ στο Διδυμότειχο με νεκρό βρέφος – Το βρήκε με αφρούς στο στόμα η μητέρα του

Τέμπη: «Το πώς κάλυψαν τα ΜΜΕ το έγκλημα παίζει ρόλο για τη θέση #107» – Τέσσερις φοιτητές δημοσιογραφίας μιλούν στο Documento

Ψάχνει στρατιώτες η Ουκρανία – Εξαντλημένες και απεγνωσμένες οι ουκρανικές δυνάμεις αναζητούν εθελοντές

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter