Γυναικοκτονία Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος – «Τη σκότωσα γιατί ήθελε να γίνω Χριστιανός»

Γυναικοκτονία Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος – «Τη σκότωσα γιατί ήθελε να γίνω Χριστιανός»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 21χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, μετά το τέλος της απολογίας του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο δράστης απολογούμενος,κατά πληροφορίες, επιχείρησε να δικαιολογήσει την εγκληματική του πράξη προσδίδοντας σε αυτή κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα, ενώ σε μια ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του εαυτού του θέλησε να εμφανιστεί μετανιωμένο.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως σκέφτονταν να παντρευτούν με τη 17χρονη στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα ‘’ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη’’, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» υποστήριξε κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα φέρεται να είπε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μητέρα της 17χρονης στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της 17χρονης προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Οι τελευταίες στιγμές της 17χρονης ήταν τα περίπου πέντε βασανιστικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία κατά τα οποία η ανήλικη πάλευε για τη ζωή της.

Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί αλλά την τελευταία στιγμή παραιτήθηκε ο δικηγόρος του. Μετά τον διορισμό νέου συνηγόρου ο 21χρονος απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter