Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Διεκόπη ξανά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Διεκόπη ξανά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Για τις 24 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του 34χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κραουτς στα Γλυκά Νερά, που ξεκίνησε την Τρίτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν – Στο εδώλιο ξανά ο Αναγνωστόπουλος

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπ. Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δεν παραβρέθηκε στη δικαστική αίθουσα καθώς έπρεπε να βρίσκεται εκτός Αθηνών σε άλλη δίκη.

Σημειώνεται ότι η δίκη είχε διακοπεί ξανά τον προηγούμενο μήνα κατά την έναρξη της, καθώς ο κατηγορούμενος είχε επικαλεστεί απουσία συνηγόρου, αφού ο τωρινός του δικηγόρος -ο οποίος τον εκπροσωπούσε και στον πρώτο βαθμό- είχε εγκαταλείψει την υπόθεση και στη θέση του είχε αναλάβει η Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία στη συνέχεια παραιτήθηκε επίσης, για να αναλάβει εκ νέου την υπόθεση ο αρχικός συνήγορος.

Τέλος υπενθυμίζεται πως κατά την έναρξη της προηγούμενης δικάσιμου παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραράκη ενώ σε αυτήν τη δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ρόξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter