Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Στους γονείς της 31χρονης η επιμέλεια του παιδιού

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Στους γονείς της 31χρονης η επιμέλεια του παιδιού

Στους γονείς της 31χρόνης που δολοφονήθηκε στη Δάφνη στα τέλη Ιουλίου από το σύζυγο της, ανατέθηκε με διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού τους.

Ο 40χρονος, γυναικοκτονος συνελήφθη στις 30 Ιουλίου, και ομολόγησε πως το πρωί της ίδιας μέρας σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα του ανήλικου.

Το παιδί από την ημέρα του εγκλήματος και μετά διέμενε με τους γονείς της μητέρας του.

Η εισαγγελέας ανηλίκων Αθηνών έκρινε, συνυπολογίζοντας και τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, πως «οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της ζωής του, όπως εξάλλου έκαναν και μέχρι σήμερα, καθώς το περιβάλλον που το προσφέρουν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει θετικά προς την ανάπτυξη του παιδιού και έχουν διάθεση συνεργασίας με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου».

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας ανηλίκων Αθηνών διαπιστώνει την αδυναμία του πατέρα, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, να ανταποκριθεί στην άσκηση του ρόλο του.

Ο δικηγορος της οικογένειας του θύματος , Γιάννης Γλύκας, σχολίασε:

«Η δύσκολη προσπάθεια επαναφοράς σε κάποια μορφή κανονικότητας… βρήκε σύμμαχο την ορθή Διάταξη της κας Εισαγγελέως για ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του ανηλίκου τέκνου της εκλιπούσης, στους γονείς της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter