Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι καβγάδες, το αίτημα για διαζύγιο και το φονικό

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι καβγάδες, το αίτημα για διαζύγιο και το φονικό

Συγκλονίζει η γυναικοκτονία η οποία προστίθεται στο μακρύ κατάλογο της χώρας μας. Ο 64χρονος στη Δράμα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους και εν συνεχεία να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Το έγκλημα και η αυτοχειρία σημειώθηκαν σύμφωνα τις έως τώρα πληροφορίες με κυνηγετική καραμπίνα την οποία όπως φαίνεται κατείχε ο 64χρονος νόμιμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος της περιοχής Προσοτσάνη, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».

Το ζευγάρι είχε τρία εγγόνια και οι καβγάδες ήταν αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε διάσταση με την γυναίκα να ζητάει επίμονα την έκδοση του διαζυγίου, ωστόσο ο 64χρονος φαίνεται πως δεν ήταν πρόθυμος να της το δώσει. Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας  στην περιοχή της καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter