Γυναικοκτονία στη Δράμα: Το ζευγάρι υπέγραψε συναινετικό διαζύγιο τέσσερις μέρες πριν την δολοφονήσει

Γυναικοκτονία στη Δράμα:  Το ζευγάρι υπέγραψε συναινετικό διαζύγιο τέσσερις μέρες πριν την δολοφονήσει
Φωτογραφία αρχείου

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη γυναικοκτονία στη Δράμα με τη δολοφονία 59χρονης από τον 64χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, γνωστοί του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι οι δυο τους τους είχαν είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο μόλις τέσσερις ημέρες πριν ο 64χρονος πάρει την καραμπίνα και σκοτώσει τη γυναίκα του ενώ η 59χρονη γυναίκα θα μετακόμιζε σε άλλο σπίτι. Το προσύμφωνο του διαζυγίου, μάλιστα, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 59χρονη.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση για τρία χρόνια, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισαν να πάρουν επισήμως διαζύγιο και η γυναίκα να φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν.

«Το διαζύγιο το πήρε, ξεκίνησε, νοίκιασε σπίτι για να φύγει από κει. Τι μπορεί να μεσολάβησε…», αναρωτήθηκε η ξαδέλφη του 65χρονου, ενώ ο αδελφός του είπε ότι πρόσφατα μεταβίβασαν ένα ακίνητο στη μεγάλη τους κόρη, ενώ ο 64χρονος της έδωσε αποζημίωση 20.000 ευρώ στην 59χρονη γυναίκα, η οποία θα έπαιρνε κάποια πράγματα από το σπίτι και θα μετακόμιζε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί λίγες ημέρες πριν το έγκλημα σε παιδικό πάρτι.

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική εξέταση για τον τρόπο που ο 64χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Ο 64χρονος χρησιμοποίησε φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για τα αγριογούρουνα στην κυνηγετική του καραμπίνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ,δύο ήταν τα θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της 59χρονης, το ένα στη σπονδυλική στήλη όπου είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί ενώ το δεύτερο ήταν στο θώρακα που προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στην καρδιά και στους πνεύμονες. Ωστόσο, η μία σφαίρα ήταν αρκετή για να χάσει η 59χρονη τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος όταν σκότωσε τη σύζυγό του, κατευθύνθηκε στο μπάνιο του σπιτιού, μπήκε μέσα στη μπανιέρα και για να δώσει τέλος στη ζωή του χρησιμοποίησε ακόμα και τη μασιά για το τζάκι όπου και τον βοήθησε για να πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter