Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος φαίνεται να ξυλοκόπησε την 26χρονη πριν την πετάξει στα βράχια

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος φαίνεται να ξυλοκόπησε την 26χρονη πριν την πετάξει στα βράχια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο. Οι κακώσεις και δη οι κρανιοεγκεφαλικές που διαπιστώθηκε ότι φέρει η σορός της έχουν μπει από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο του επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, που χειρίζεται ιατροδικαστικά την υπόθεση ο οποίος διερευνά λεπτομερώς για το αν αυτές προήλθαν μετά την πτώση, όπως ισχυρίζεται ο δολοφόνος της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Σήμερα κηδεύεται η 26χρονη Γαρυφαλλιά – Οι υποψίες για τον δολοφόνο της

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, τα τραύματα της άτυχης κοπέλας μπορεί να μην προέρχονται από την πρόσκρουση στα βράχια ή τουλάχιστον έτσι μαρτυρούν τα νέα στοιχεία. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο 30χρονος ξυλοκόπησε την 26χρονη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει βράχια και την αφήσει αβοήθητη να πεθάνει στη θάλασσα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα φέρει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία υποδεικνύουν χειροδικία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος στην ανάκρισή του. Επίσης, η σορός της 26χρονης φέρει τραύμα στο μάτι που δεν προκύπτει να προήλθε από την πτώση της αλλά από χτύπημα.

Παράλληλα, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία της 26χρονη κοπελιάς.  Οι γονείς της, ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια της 26χρονης αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τα κίνητρα του δράστη.

Τι βρέθηκε στην σκηνή 

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της είχαν στήσει την σκηνή τους στην τοποθεσία Άγιος Νικόλαος, κοντά στην παραλία Αγκάλη. Το σημείο είναι ένα από αυτά που είχαν υποδείξει στην φαρμακοποιό διαδικτυακοί της φίλοι, όταν εκείνη πριν από λίγες εβδομάδες σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media, αναρωτιόταν αν γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσε να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ στη Φολέγανδρο.

Κατά τις έρευνες των αρχών, στην σκηνή εντοπίστηκαν ένα σακίδιο του 30χρονου, φακοί επαφής και τσιμπιδάκια της 26χρονης. Όπως φαίνεται οι δυο τους είχαν πάρει μόνο τα άκρως απαραίτητα.

Τι λέει  η ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου

Η ιδιοκτήτρια του κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει την καθημερινότητα του ζευγαριού όσες μέρες κάνανε οι δυο τους camping. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις. Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Η κυρία Κατερίνα επισήμανε ότι «ερχόντουσαν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ… Της είπα ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε; Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδία, και δεν ξανάρθε ποτέ».

Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία σήμερα θα είχε και την ονομαστική της εορτή θα της πουν το τελευταίο αντίο το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο Κορινθίας, όπου καταγόταν η 26χρονη.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter