Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο 30χρονος δολοφόνος

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο 30χρονος δολοφόνος

Η υπεράσπιση του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς ισχυρίζεται ότι υπάρχει -και θα κατατεθεί- ιστορικό ψυχικής ασθένειας.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος ανέφερε ότι υπάρχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας (διπολική διαταραχή) και πως μάλιστα ο πελάτης του ελάμβανε αγωγή στο παρελθόν, την οποία πλέον έχει διακόψει.

«Θα ζητήσω από ανθρώπους αρμοδιότερους εμού να λάβουν γνώση της κατάστασης. Θα αιτηθούμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 30χρονος και να ληφθούν υπόψη όλες οι σχετικές παράμετροι», σημείωσε ο δικηγόρος του δολοφόνου.

Νέα προθεσμία για απολογία και έντονες αποδοκιμασίες

Ο 30χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαράκου, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία να απολογηθεί για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο την Παρασκευή το μεσημέρι στη βραχώδη περιοχή Λυγαριά. Αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στον ανακριτή Νάξου την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί.

Με κατεβασμένο το κεφάλι, φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό αλλά και χειροπέδες στα χέρια έφτασε στον ανακριτή ο δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο και ψέλλισε ξανά πως… ήταν η κακιά στιγμή. Οι παρευρισκόμενοι, που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασαν έντονα.

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Έντονες αποδοκιμασίες για τον 30χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο – «Αλήτη ντροπή σου» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter