Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Στον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ομολογίαν δολοφόνος (Video)

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Στον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ομολογίαν δολοφόνος (Video)

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, σε μία ακόμα γυναικοκτονία που συγκλόνισε την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτή τη φορά στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος καλείται να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις του ανακριτή Νάξου αναφορικά με το τι πραγματικά συνέβη.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος φαίνεται να ξυλοκόπησε την 26χρονη πριν την πετάξει στα βράχια

Ωστόσο, σοκάρουν οι αποκαλύψεις οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι φέρει το σώμα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς έχουν μπει από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο του επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, που χειρίζεται ιατροδικαστικά την υπόθεση ο οποίος διερευνά λεπτομερώς για το αν αυτές προήλθαν μετά την πτώση, όπως ισχυρίζεται ο δολοφόνος της κοπέλας.

Οι αποκαλύψεις αυτές, δεν ταιριάζουν απόλυτα με όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος. Ωστόσο, οι οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος είχε ισχυριστεί ότι όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε και την έριξε στα βράχια.

«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και οι συγχωριανοί της είπαν το απόγευμα της Δευτέρας το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Κρατώντας πανό που έγραψε «όχι άλλη Γαρυφαλλιά – όχι άλλοι νταήδες», αλλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια, οι κάτοικοι του Βέλου Κορινθίας αποχαιρέτισαν την 26χρονη φαρμακοποιό σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, πρόκειται να οργανώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες μια ημερίδα κατά της βίας των γυναικών, στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

«Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα από τα χέρια ενός άνδρα, δολοφονούνται ξανά και όλες οι υπόλοιπες όπως η Ελένη Τοπαλούδη και η Κάρολαιν», ανέφερε φίλη της 26χρονης στον επικήδειο λόγο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φαρμακοποιού, είχε δηλώσει τα εξής στον ΣΚΑΪ: «Να είναι η τελευταία γυναίκα που σκοτώθηκε από τα χέρια ενός άνανδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter