Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 50χρονος δράστης

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 50χρονος δράστης

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί, ο καθ΄ ομολογίαν γυναικοκτόνος που στραγγάλισε την 54χρονη σύζυγό του  τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι τους, στη Νίκαια.

Στον κατηγορούμενο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος πήρε το βράδυ της Κυριακής εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.  Την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται ότι ο 50χρονος είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Μάιο στο Δαφνί.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο μετά τις 05:00 της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την ανάκρισή του: «Επινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με την γυναίκα μου, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσα».

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από γείτονες που περιγράφουν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς εκτός από ψυχικά προβλήματα ο δράστης έκανε και κατάχρηση αλκοόλ.
Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter