Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Οι δύο μηνύσεις σε βάρος του 40χρονου, ο «μπράβος» και η ζάχαρη στο αυτοκίνητο

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Οι δύο μηνύσεις σε βάρος του 40χρονου, ο «μπράβος» και η ζάχαρη στο αυτοκίνητο
Φωτογραφία: Δημοκρατική/dimokratiki.gr

Μία κατ’ εξακολούθηση βίαιη και παραβατική συμπεριφορά σε ότι αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες δείχνουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του 40χρονου δολοφόνου της 31χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο.

Μία 40χρονη γυναίκα είχε καταθέσει δύο μηνύσεις σε βάρος του το 2020. Η γυναίκα είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον 40χρονο από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2020. Κάποια στιγμή του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 40χρονο. Τότε αυτός άρχισε σύμφωνα με πληροφορίες να την απειλεί και να την εκβιάζει ότι θα ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές ενώ σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ήταν βίαιος απέναντι της. Η γυναίκα κατέθεσε τότε σε βάρος του μήνυση για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο 40χρονος επιχείρησε να την προσεγγίσει. Η γυναίκα τον περιγράφει μάλιστα ως ένα πρόσωπο αρκετά «χειριστικό». Η ίδια δέχτηκε ,αλλά μετά από λίγο καιρό ο 40χρονος άρχισε να έχει και πάλι την ίδια συμπεριφορά.

Τα δύο περιστατικά

Χαρακτηριστικά είναι δύο περιστατικά που έχει καταγγείλει στις δυο μηνύσεις που είχε καταθέσει σε βάρος του στην εισαγγελία της Ρόδου η 40χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με αυτές, κάποια στιγμή ο 40χρονος πήγε να βρει τη 40χρονη στο χώρο εργασίας της συνοδευόμενος από ένα «μπράβο» προκειμένου να την εκφοβίσει. Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό ο ίδιος απάντησε ότι «ήθελε να έχει μάρτυρα στη μεταξύ τους συζήτηση».

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα μόλις η γυναίκα κατέθεσε και τη δεύτερη μήνυση σε βάρος του. Ο 40χρονος έφτασε στο σημείο να πετάξει ζάχαρη μέσα στο αυτοκίνητο της σε μια προσπάθεια να την εκφοβίσει. Η 40χρονη υποψιαζόταν επίσης ότι ο 40χρονος είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Βεβαρυμένο το παρελθόν του γυναικοκτόνου – Ο επεισοδιακός γάμος και οι κρυφές κάμερες

«Το να συμπεριφέρεται κάποιος βίαια και εκφοβιστικά σε μια γυναίκα είναι απαράδεκτο και το λέω ως δικηγόρος και ως πατέρας ενός κοριτσιού» τονίζει στο documentonews.gr ο δικηγόρος της 40χρονης Βασίλης Μπέης.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter