Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της Δώρας – Μαρτυρία σοκ: «Είδα την κοπέλα ανάσκελα χτυπημένη» (Video)

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της Δώρας – Μαρτυρία σοκ: «Είδα την κοπέλα ανάσκελα χτυπημένη» (Video)

Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα με τη δολοφονία της 31 ετών Δώρας, η 11η γυναικοκτονία στη χώρα από τις αρχές του χρόνου. Η Δώρα δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος είχε βεβαρυμένο παρελθόν, που τελικά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Mega, η κηδεία της Δώρας θα γίνει στις 4 το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου εφημέριος είναι ο θείος της Δώρας, αδερφός του μπαμπά της. Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 12:00, θα γίνει η κηδεία του αυτόχειρα δολοφόνου.

«Περίμενα την κόρη μου να την πάρω για να την πάω στο μάθημα. Εκείνη την στιγμή ακούω δύο πυροβολισμούς. Βλέπω καπνούς, την πόρτα ανοιχτή του αυτοκινήτου και ένα σώμα πεσμένο. Δεν φαντάστηκα ότι κάποιος μπορεί να πυροβόλησε. Εκείνη τη στιγμή βλέπω το αυτοκίνητο με τον δράστη να περνάει δίπλα μου. Και φτάνοντας δίπλα στο αμάξι που ήταν σπασμένα τα τζάμια, είδα την κοπέλα ανάσκελα χτυπημένη, και τότε συνειδητοποίησα» δήλωσε στην Κοινωνία Ώρα Mega ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος, αυτόπτης μάρτυρας της γυναικοκτονίας.

«Δεν την ήξερα την κοπέλα, αλλά ήταν σαν άγγελος. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν γίνεται ο καθένας να αυτοδικεί με αυτό τον τρόπο. Έχω δύο κόρες και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν τύχω σε κάτι τέτοιο τί θα γίνει; Έχω σοκαριστεί από χθες» πρόσθεσε.

Η δολοφονημένη Δώρα είχε γνωρίσει τον 40χρονο πριν από εννέα μήνες. Όπως εξήγησε η μητέρα της άτυχης 31χρονης, ήταν μαρτύριο.

Μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, η μητέρα της δολοφονημένης τόνισε: «Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’’. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό».

Όπως εξήγησε, ο δράστης τη ζήλευε αφόρητα: «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Μάλιστα, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει».

«Μια μέρα με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω’’», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη μητέρα της Δώρας, ο γυναικοκτόνος της έλεγε: «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Μάλιστα, είπε ότι είχαν 9 μήνες γνωριμία με τον δράστη και έμειναν μαζί τον περασμένο Ιούλιο: «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο δράστης στη Δώρα.

Η κ. Κατερίνα, είπε ακόμα: «Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ».

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας της Δώρας.

Η αδερφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδερφή της μια μέρα πριν την δολοφονία.

Πηγή: Mega

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter