Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Αμετανόητος και κυνικός ο 71χρονος – Αφού τη σκότωσε πήγε για καφέ (Video)

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Αμετανόητος και κυνικός ο 71χρονος – Αφού τη σκότωσε πήγε για καφέ (Video)

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα από τον 71χρονο σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη, και ομολόγησε ότι τη σκότωσε. Ο ίδιος, της είχε σπάσει το πόδι μπροστά στα μάτια του παιδιού της, με την 43χρονη, τρεις ημέρες πριν τη σκοτώσει έξω από το πατρικό της σπίτι, να τον καταγγέλλει στην αστυνομία.

Ο καθομολογία δολοφόνος, κατά την προφορική του εξέταση στους αστυνομικούς, ομολόγησε τα πάντα. Όταν ρωτήθηκε «Γιατί τη σκότωσες;», αποκρίθηκε κυνικά ότι «πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον». Όσον αφορά στο όπλο του εγκλήματος, υποστήριξε ότι την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό ο οποίος δουλεύει σε λαϊκή του νησιού.

Περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος, σύμφωνα με το Mega, ο δολοφόνος φέρεται να είπε πως είχε στήσει καρτέρι έξω από το πατρικό της, περίμενε να φύγει το παιδί της και τη συνέχεια την πυροβόλησε από την εξώπορτα. Σκηνή που παραπέμπει σε προμελέτη.

Τη σκότωσε και πήγε για καφέ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσίασε το Star, λίγη ώρα αφού τη σκότωσε πήγε για καφέ, και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Εχω ακόμα μια σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

 

Η κακοποίηση και η καταγγελία

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 71χρονος κακοποιούσε τη γυναίκα συχνά, ενώ είχε φθάσει ακόμη και στο σημείο να της σπάσει το πόδι, μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Την περασμένη Παρασκευή την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ παράλληλα της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της, και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του, κατέφυγε στο πατρικό της σπίτι μαζί με τον 15χρονο γιο της. Παράλληλα εγκατέστησε στο κινητό της την εφαρμογή panic button την οποία ωστόσο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου η 43χρονη είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Ειδικότερα σύμφωνα με την καταγγελία ο 71χρονος την είχε χτυπήσει, απειλήσει και βρίσει. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να της σπάσει το πόδι, ενώ φέρεται να χτύπησε και τον ανήλικο γιο της. Στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό της.

Όπως ανέφερε γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega, πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα άκουγε φωνές, ενώ μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει «πονάω» και την επόμενη ημέρα την είδε να κυκλοφορεί με «πι».

«Την Παρασκευή το βράδυ άκουσα φασαρία από το σπίτι τους, η κοπέλα φώναζε, μάλλον την χτυπούσε και την έβριζε, της έλεγε κουβέντες βαριές», ανέφερε ο γείτονας του ζευγαριού, που άκουσε φωνές το βράδυ της Παρασκευής.

«Κάποια στιγμή αυτός, της πήρε το αμάξι και το κινητό. Του φώναζε δώσε μου το κινητό» ανέφερε και συνέχισε: «Εκείνος έφυγε και μετά από λίγη ώρα γύρισε πίσω και τότε άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει πονάω, γιατί της είχε σπάσει το πόδι, μπροστά στο παιδί της…Μετά από ώρα, ήρθε η μητέρα της την πήρε και έφυγαν».

«Εγώ τον έβλεπα κάθε μέρα, ήταν παράξενος άνθρωπος, τσακωνόταν με τον καθένα» τόνισε.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου η αστυνομία αναζητούσε τον 71χρονο, ενώ η 43χρονη έφυγε από το και πήγε στο σπίτι των γονιών της.

Ωστόσο, χθες το πρωί ο 71χρονος πήγε στο σπίτι της 43χρονη, και την πυροβόλησε έξω από την πόρτα. Η 43χρονη έπεσε νεκρή με δύο τραύματα από όπλο, ένα στον θώρακα και ένα στην κοιλιακή χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter