Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης – «Ήταν με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός απαξιούσε» (Video)

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης – «Ήταν με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός απαξιούσε» (Video)

H μητέρα της αδικοχαμένης Γεωργίας που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 71χρονο σύντροφό της, ξεσπά μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λέγοντας για τον 71χρονο δράστη «πως μας ξεγέλασε όλους… ήταν θεατρίνος..», ενώ σχολιάζει την στάση της ΕΛΑΣ αναφέροντας πως πήγε «το παιδί με σπασμένα πόδια και απαξιούσε ο αξιωματικός, δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι».

Απαντώντας επί της ουσίας στις δηλώσεις της εκπροσώπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίας Δημογλίδου δηλώνει στον Ant1 πως «…βγαίνει τώρα η εκπρόσωπος της αστυνομίας να κηλιδώσει το όνομα του παιδιού μου. Θέλω να πω στην κυρία εκπρόσωπο, ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο που νιώθω εγώ σαν μάνα. Ένα παιδί σαν τον Μανώλη μας και να το αφήσει ορφανό… Πήγα το παιδί μου με σπασμένα πόδια και απαξιούσε ο αξιωματικός υπηρεσίας να βγει να δει το παιδί μου σε τι κατάσταση βρισκόταν» σχολίασε για το πώς αντιμετώπισε η ΕΛΑΣ την 43χρονη Γεωργία.

«Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα», συνέχισε η μητέρα της αδικοχαμένης Γεωργίας.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία της 43χρονης, η μητέρα της της στέλνει το δικό της μήνυμα: «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω, θα της ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της» κατέληξε η μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter