Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 48χρονος

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 48χρονος

Ομολόγησε, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 48χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα από τη Γεωργία και στη συνέχεια διέφυγε.

Ο 48χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη-γυναικοκτονία: Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως στην Ελλάδα είχε έρθει το τελευταίο 4μηνο από την χώρα του, κάνοντας χρήση των στοιχείων του δίδυμου αδερφού του που διαμένει στην Γεωργία, καθώς εκείνος απασχολούσε τις Αρχές στην χώρα του για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σημειώνεται, ότι κατά την διαφυγή του από την σκηνή του εγκλήματος προσπάθησε να ξεφορτωθεί και να καταστρέψει την ταυτότητα του θύματος, ένα έγγραφό του και ένα κινητό τηλέφωνο, βάζοντάς τους φωτιά σε κοντινή οικοδομή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter