Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του (Video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του (Video)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα μεταχθούν ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του για τη γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου που συντάραξε τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα στους δύο άνδρες. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία- και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

 

Τι σχεδίαζαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν σχεδιάσει να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41χρονης ώστε να την ακινητοποιήσουν και να μεταβούν ακολούθως στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 7 με 8 χιλιάδων ευρώ από τους γονείς της.

Το σχέδιο που φέρεται να είχε εξυφάνει ο 39χρονος σύντροφος της δολοφονηθείσας προκειμένου να πείσει τον 34χρονο φίλο του να διαπράξουν το έγκλημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Την εκδοχή αυτή επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, προσερχόμενος αυθορμήτως, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του στην υπόθεση, όχι όμως τη δολοφονία της γυναίκας, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο απόρριψης της σορού της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ίδιος δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε ένα μερίδιο από τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Χέρι – χέρι λίγο πριν την δολοφονήσει – Βίντεο ντοκουμέντο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – Την έδεσαν με χειροπέδες και την μαχαίρωσαν (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter