Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Η μάνα μου έκανε δυο δουλειές για να μας ζει και ο πατέρας μου ξόδευε τα χρήματα», λέει ο γιος

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Η μάνα μου έκανε δυο δουλειές για να μας ζει και ο πατέρας μου ξόδευε τα χρήματα», λέει ο γιος

Συγκλονίζουν τα λόγια του 20χρονου γιου της 41χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Ζάκυνθο από το σύζυγό της.

Ο νεαρός βρέθηκε στα δικαστήρια την Τρίτη γιατί ήθελε να είναι «παρών» τη στιγμή που ο πατέρας του θα περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος περιέγραψε στην εφημερίδα Πελοπόννησος τις δύσκολες στιγμές που περνούσε η μητέρα του στα χέρια του συζύγου της.

«Η μάνα μου φοβόταν. Έκανε δύο δουλειές για να ζει τα παιδιά της, αλλά και εκείνον. Ο πατέρας μου ξόδευε όλα του τα χρήματα. Τσακώνονταν συχνά. Και εγώ και ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμη και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί. Ακόμη και όταν πριν από ένα μήνα του έκανε μήνυση, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την μάνα μου. Όμως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλο χώρο. Και η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του».

Για την ημέρα της δολοφονίας, ο 20χρονος γιος της 41χρονης είπε: «Ήρθε σπίτι μεθυσμένος, εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να την φέρει σπίτι. Να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Και ο πατέρας μου την βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και την σκότωσε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter