Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Τη σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα και αυτοκτόνησε ο 38χρονος αστυνομικός

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην περιοχή της Καλαμαριάς με θύμα την 42χρονη.

Με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε την 42χρονη γυναίκα του ο 38χρονος που ακολούθως έστρεψε το ίδιο όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι δύο δεν έμεναν μαζί κατά το τελευταίο έτος.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν σε λουτρό αίματος τον 38χρονο και τη 42χρονη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν αστυνομικός. Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

Επικοινωνία με τα υπουργεία Υγεία και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας είχε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, ώστε να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Σοκ με νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πήγε τα παιδιά στο σχολείο και γύρισε σπίτι για να σκοτώσει την πρώην συζυγό του

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter