Γυναικοκτονία στην Κω: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου

Γυναικοκτονία στην Κω: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου

Την παραίτησή του από συνήγορος υπεράσπισης του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια δήλωσε ο δικηγόρος Ζαφείρης Δρόσος, ο οποίος είχε αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης παραιτήθηκε μετά την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του 32χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 27χρονης.

Δίωξη και για βιασμό

Υπενθυμίζεται ότι συμπληρωματική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Στον 32χρονο, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, είχε ασκηθεί και δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, που τόνισε: «Ενήργησαν γρήγορα γιατί όπως είδαμε ο δράστης θα μπορούσε να είχε φύγει. Τα στοιχεία βοήθησαν τόσο με το βιντεοληπτικό υλικό όσο και από τις καταθέσεις. Βοήθησαν πολύ οι καταθέσεις του συγκατοίκου του. Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν. Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε».

Εν συνεχεία ανέφερε πως το σώμα της Αναστάζια δεν ήταν εύκολο να ελεγχθεί και αυτό διότι: «Ήταν τόσο καλά τυλιγμένο που η σήψη προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, η κοπέλα συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συγκεκριμένους λόγους αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν φαίνεται να τον γνώριζε από προηγούμενες μέρες. Η κοπέλα είχε πιει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς παρασύρθηκε. Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον νόμο περί μεταναστών, αλλά ήταν νόμιμα στη χώρα μας. Φαίνεται να την έχει μεταφέρει μόνος του στο σημείο που βρέθηκε. Για εμάς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πώς τη μετέφερε. Την επόμενη μέρα φαίνεται πως πήρε εισιτήριο για να φύγει. Η μυρωδιά του πτώματος βοήθησε πολύ την εθελόντρια να την βρει. Την είχε σκεπάσει καλά, είχε βάλει από πάνω κλαδιά και η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει για να την βρει».

Το μισογκρεμισμένο σπίτι

Κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με το MEGA, αυτό είναι το μέρος όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα. Οι Αρχές περισυνέλεξαν στοιχεία που το αποκαλύπτουν. Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο έχει σπάσει ένας φράχτης και υπάρχουν φρέσκα σπασίματα από το βάρος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter