Γυναικοκτονία στην Κω: Συγκλονίζει η εθελόντρια που εντόπισε τη σορό της 27χρονης – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Γυναικοκτονία στην Κω: Συγκλονίζει η εθελόντρια που εντόπισε τη σορό της 27χρονης – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ενώ την Τετάρτη κρίθηκε προφυλακιστέος ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές μετά την απολογία του, η οποία διήρκεσε τρεις ώρες την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων με τη λήψη DNA από τα νύχια της άτυχης κοπέλας, γεγονός που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το τοπίο σχετικά με τον δράστη ή τους δράστες της νέας γυναικοκτονίας.

«Δεμένη χειροπόδαρα, μέσα σε σακούλες»

«Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται στο σημείο. Ήταν μία μυρωδιά που γινόταν ολοένα και πιο έντονη», δήλωσε στην ΕΡΤ η εθελόντρια η οποία εντόπισε τη σορό της 27χρονης Αναστάζια.






Η ίδια έκανε λόγο για «καλοστημένο σκηνικό», καθώς η σορός της κοπέλας ήταν καλά καλυμμένη.  «Στο σκηνικό που έβλεπα μπροστά μου κάτι δεν μου ταίριαζε, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό, έβλεπα στάχια, χώμα, κλαδιά, ήταν πολύ καλά καλυμμένη. Εφόσον ήμουν πάνω από το σημείο μου ήρθαν αναθυμιάσεις μία μυρωδιά που γινόταν όλο και πιο έντονη. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν εκεί. Σήκωσα όσα πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα», σημείωσε.

Το DNA και οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος

Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια, όπως και το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου, αλλά και το εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Όλα τα στοιχεία, (ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι) εστάλησαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, μαζί με DNA από την άτυχη κοπέλα.

«Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο, από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο δεν είναι εύκολη υπόθεση», αναφέρουν οι ειδικοί.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία να έγινε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες να μετέφεραν το άψυχο σώμα της 27χρονης στον βάλτο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter